EP: Spreekuurgepost op: 31-12-2007

Op de laatste dag van het jaar willen we je nog een paar tracks meegeven, Guttermouff Music houdt Spreekuur. Op deze tape staat een selectie van drie tracks die in het bijna afgelopen jaar zijn opgenomen. Je zal onder andere Remindazz en Mortier tegenkomen..


Download de tape inclusief cover hier


DOWNLOAD: Mortier - Morele Codes & Motivatiesgepost op: 27-12-2007

N7N komt naar buiten met de eerste passages van Mortier z'n verhaal.

De Morele Codes & Motivaties EP is een schets van de ontwikkeling van de superheld Mortier Alta Mar en is bedoeld als een opstap naar het album dat in 2008 uit zal komen..


Download de EP inclusief cover hier


MERCHANDISE: Black Labelgepost op: 18-12-2007

Nog net voor het jaar is afgelopen wilden wij even van ons laten horen.. We kunnen ons voorstellen dat je door al die drukte rondom kerst nog niet aan je eigen kerst-outfit hebt gedacht. ONTSPAN! ...Wij brengen je de BLACK LABEL-line!

Voor zowel de dames als de heren hebben we een brede selectie aan kledingstukken uitgekozen en hebben hierbij rekening gehouden met verschillende kledingstijlen. Check de gutterrobe snel zodat je met kerst gegarandeerd fresh aan tafel zit!


We wensen je een jaarwisseling in dronkenschap en een smakelijk kerstdiner toe!


Zoetstof Mixtapegepost op: 17-01-2007

De Zoetstof Mixtape (2006) is hier te bestellen voor € 5,- (exclusief verzendkosten), klik hier om een order te plaatsen.